Waterside III - Rotterdam

Naar een ontwerp van Barcode Architecten ontwikkelen we Waterside III in IJsselmonde. Deze iconische woontoren met 176 huurappartementen (tussen de 55 m2 en 75 m2) komt naast de Van Brienenoordbrug en ligt ‘in de Maas’. De toren zal als belegging verkocht worden aan een investeerder.

Naast de appartementen bestaat de ontwikkeling uit meer dan 1000 m2 park en speelvoorzieningen, 145 parkeerplaatsen en 500 m2 commerciële ruimte in de plint. Bij het complex komt een halte van de Rotterdamse Watertaxi.

logo Waterside III
oplevering: 2025
176 huurappartementen (55-75 m2)
145 parkeer­plaatsen
500 m2 commerciële ruimte
Aanmelden nieuwsbrief Waterside III
Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief!
Let op: Dit is geen inschrijf­formulier voor één van de huurappartementen.

Overige projecten

The West Blake - Rotterdam

Ontwikkeling van 98 koopappartementen aan de Westblaak in het centrum van Rotterdam, naar een ontwerp van V8 Architects. Start verkoop is in het voorjaar van 2024 via Atta Makelaars.
logo The West Blake

OX House - Leiden

Nieuwbouwontwikkeling van 28 appartementen (45-50 m2 GBO) aan de Os en Paardenlaan, aan de rand van het centrum van Leiden. Deze appartementen zijn zeer duurzaam (A+++) en volledig woonklaar. Start verkoop: voorjaar 2024 via Alpina Makelaars Rijnsburg.
logo OX House

Amsterdams Buiten - Amsterdam

Op een domein, in een dorp, in de stad: dat is Amsterdams Buiten. 4 luxe vrijstaande villa’s aan de Sloterweg in het dorpje Oud-Sloten in Amsterdam. In het groen, vlakbij de reuring van de grote stad. Amsterdams Buiten gaat in januari 2024 in verkoop via Heeren Makelaars.
logo Amsterdams Buiten

Amsterdams Noorden - Amsterdam

Aan het Zuideinde in Amsterdam Noord komen 4 twee-onder-één-kapwoningen en 6 royale appartementen. Opvallend is de stoere architectuur van het plan. Fris Woningmakelaars en KNAP Makelaardij zullen de verkoop van Amsterdams Noorden in het voorjaar van 2024 verzorgen.
logo Amsterdams Noorden

SteekterOever - Alphen aan den Rijn

Direct wonen aan de Oude Rijn in 25 zeer energie­zuinige en woon­klare nieuwbouw­woningen. De familie­huizen zijn in verkoop via Koppes Makelaardij.
logo SteekterOever

De Boekerij - Nijverdal

26 appartementen, 2 twee-onder-één-kapwoningen en 8 ééngezins­woningen op de hoek van de Van Alphen­straat en Nicolaas Beets­straat in Nijverdal: De Boekerij.
logo De Boekerij